Sidor

18 november 2010

Välkomna till termin 7!

Termin 7 är en spännande termin på många sätt: man börjar med klientarbeten, får lära sig om kvalitativ forskningsmetodik, vara med om det beryktade externatet och gå in på avancerad nivå.
Det är flera saker på termin 7 vi själva både sett fram emot och bävat en del inför - klientarbetet inte minst. Fyllda av nervositet inför att träffa klienten första gången, för att efter hand inse att det bästa man kan göra är att ta det lugnt, steg för steg och ta in allt det ger. Det är i ärlighetens namn fantastiskt roligt!

Huruvida det är mycket mer avancerat att gå på termin 7 än de tidigare terminerna kan man emellertid diskutera... hade ingen sagt något till oss hade vi nog inte själva märkt skillnaden mellan grundnivå och denna avancerade... men jaja, vad gör man väl inte för Bologna-processen.

Och så var det det här mytomspunna externatet som vi hört rykten om sen första terminen. Det där om att "man blir satt i ett rum och väntar på att någon ska bryta ihop"... färska från vår egen upplevelse tänkte vi att... det nog kräver ett eget inlägg i sinom tid - Håll tillgodo =)

På den här bloggen kommer ni kunna följa oss genom klientarbeten, arbets- och organisationspsykologi, funderingar och kanske en och annan fritidssyssla som har psykologisk koppling.

Varma hälsningar,
Maria och Frida

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar